Renovatie, onderhoud en reiniging van gevels en daken door vakmensen!

Bel 010 - 44 22 477

Betonreparatie

Betonreparatie of betonrenovatie is het herstellen van beton bij betonschade zoals: betonrot en scheuren en gaten in het beton. Het repareren van betonschade bij een balkon is zelfs van groot belang aangezien deze betonrot bij een balkon ieders veiligheid in gevaar kan brengen. Snelle reparatie en goed onderhoud is dus wenselijk.

Betonreparatie Rotterdam e.o.

Betonrot

Meestal gaat het bij betonrot om schade die is ontstaan doordat de in het beton aanwezige wapening (betonstaal) begint te roesten. Roesten is een expansieve reactie (roest zet uit) waardoor het beton zal barsten. Dit proces is zeer nadelig voor de sterkte van het beton en dus ook voor de gehele betonconstructie. Betonrot komt meestal voor in betonelementen die het einde van hun levensduur hebben bereikt, of tijdens de levensduur wanneer het element niet goed ontworpen of uitgevoerd werd.

Foto’s betonreparatie

Beton herstel

Rijnmond gevelrenovatie is al 25 jaar gespecialiseerd in gevelrenovatie en betonreparatie binnen de regio Rotterdam. Uiteraard zijn er vele betonreparatiebedrijven actief in en rond Rotterdam, bij gevelrenovatie Rijnmond bent u er echter van verzekerd dat het herstel van uw betonschade vakkundig wordt gerepareerd.

Meer informatie over beton reparaties?

Wilt u meer weten over beton reparatie, betonrot, betonrenovatie of beton onderhoud? Neemt gerust contact met ons op zodat wij u verder kunnen informeren over onze werkwijze bij het herstellen van schade aan uw betonconstructie.

U kunt ook een gratis intake-gesprek aanvragen.
Bel ons geheel vrijblijvend 010 – 44 22 477

Onze specialisaties
Veel gezocht
Professioneel voegwerk

Het aanbrengen van nieuw voegwerk bij het renoveren van gevels door specialisten van Gevelrenovatie Rijnmond.

    Bel mij terug voor een afspraak:

    Gevelrenovatie Rijnmond is aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Voegwerken.

    Vereniging Nederlandse Voegwerken

    © Copyright 2024 Gevelrenovatie Rijnmond

    Website design & ontwikkeling GBdesign