Renovatie, onderhoud en reiniging van gevels en daken door vakmensen!

Bel 010 - 44 22 477

Gevelrenovatie Rotterdam

Renovatie van gevels voor Rotterdam en omstreken.

Onder gevelrenovatie verstaat men het herstellen en indien nodig gedeeltelijk vernieuwen van de aangetaste en/of vervuilde gevels en schoorstenen van bestaande woningen en gebouwen.
Vervuilde en vervallen gevels beschadigen het aanzicht van woningen en gebouwen. Gevels behoeven onderhoud enGevelrenovatie Rijnmond heeft hiervoor de kennis en ervaring in huis. Gevelrenovatie Rijnmond is gespecialiseerd in gevelrenovatie en gevelrestauratie, met het daarbij behorende voegwerk en metselwerk reparaties.

Gevelrenovatie voor Rotterdam e.o.

Bij vervuilde gevels kan de aanslag op 3 manieren worden verwijderd: stoom cleanen, chemische reiniging enzandstralen. Welke gevelreinigingstechniek het beste kan worden toegepast bij uw gevel is afhankelijk van de mate van vervuiling, en de ondergrond. Om na een gevelrenovatie zo lang mogelijk plezier te hebben van het resultaat raden wij u aan uw gevel achteraf te laten impregneren.

Gevelrenovatieprojecten in Rotterdam

Om u een beter beeld te geven van de ruime hoeveelheid gevelrenovatieprojecten die Gevelrenovatie Rijnmond de afgelopen 25 jaar heeft afgerond ziet u hieronder een aantal van deze projecten in Rotterdam uitgelicht.

U ziet bij deze referenties de verschillende uitgevoerde werkzaamheden van de totale gevelrenovatie met foto’s die tijdens de uitvoering van de gevelrenovatie zijn gemaakt en nadat het gevelrenovatieproject is afgerond.

Complete gevelrenovatie

Indien het voegwerk is beschadigd moet er om verdere schade aan de gevels te voorkomen ook een voegrenovatie worden toegepast. Een dergelijke gevelrenovatie bestaat dan uit:

 • Verwijderen van het beschadigde voegwerk door het uitslijpen/uithakken van de voegen.
 • Reinigen van de gevel door de gevel te zandstralen.
 • Het beschadigde metselwerk repareren.
 • Vernieuwen van het voegwerk door het opnieuw voegen met een platvol-, knip- of snijvoeg.
 • Het impregneren van buitenmuur waardoor deze vuil afstotend wordt.
 • Schoonmaken en opruimen na de afgeronde gevelrenovatie.
Het aanbrengen van de klassieke snijvoeg die traditioneel is bij oude en monumentale panden.
Het afsnijden van de onder en de bovenkant van de voeg.
Ambachtelijk voegwerk

Gevelrenovatie door vakmensen

Gevelrenovatie brengt gevels terug in hun oorspronkelijke staat maar indien de renovatie niet juist wordt toegepast rijst de vraag of de gevel hier wel gezonder van wordt. Bij het renoveren van gevels is het van groot belang dat dit vakkundig gebeurt. Veel schade aan panden blijkt namelijk te zijn veroorzaakt door het onjuist renoveren en reinigen van gevels.
Gevelrenovatie Rijnmond is al 25 jaar gespecialiseerd in gevelrenovatie en heeft daarnaast ruime ervaring in het reinigen en renoveren van monumentale panden waar zeer strenge regels voor gelden. Wij beheersen hierdoor alle aspecten van het vak zoals reinigen, zandstralen, uithakken, voegen, impregneren etc. van uw gevels en muren.

Gevelrenovatie Rijnmond werkt uitsluitend met eerste klas materialen en werkt met modernste apparatuur. Uiteraard zijn er vele gevelrenovatiebedrijven actief in en rond Rotterdam, bij gevelrenovatie Rijnmond bent u er echter van verzekerd dat uw gevel vakkundig wordt gerenoveerd.

Vrijblijvend advies over het renoveren van uw gevels

Wilt u meer weten over gevelrenovatie? Neemt u dan gerust contact met ons op zodat wij u verder kunnen informeren over onze werkwijze bij het renoveren van uw gevels. De te hanteren methode bij een gevelrenovatie is erg afhankelijk van de steensoort, mate van vervuiling en beschadigingen aan uw gevel en van uw wenselijke resultaat. Wij geven u hiervoor graag vrijblijvend advies over de juiste aanpak.

U kunt ook een gratis intake-gesprek aanvragen.
Bel ons geheel vrijblijvend 010 – 44 22 477

Neem contact op

Heeft uw vragen of wilt u een persoonlijk gesprek met ons? Bel of mail ons dan gerust.

 • Stuur ons een e-mail
 • Bel ons
info@gevelrenovatierijnmond.nl
of
010 - 44 22 477
Offerte aanvragen

Wilt u direct een prijsopgave voor de vakkundige renovatie van uw gevels?

Ja, ik wil een prijsopgave

Onze specialisaties
Veel gezocht
Professioneel voegwerk

Het aanbrengen van nieuw voegwerk bij het renoveren van gevels door specialisten van Gevelrenovatie Rijnmond.

  Bel mij terug voor een afspraak:

  Gevelrenovatie Rijnmond is aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Voegwerken.

  Vereniging Nederlandse Voegwerken

  © Copyright 2024 Gevelrenovatie Rijnmond

  Website design & ontwikkeling GBdesign