Renovatie, onderhoud en reiniging van gevels en daken door vakmensen!

Bel 010 - 44 22 477

Gevelrenovatie Berkel en Rodenrijs

Is uw woning in Berkel en Rodenrijs toe aan een gevelrenovatie? Heeft uw woning veel aanslag op de gevel, of is het voegwerk poreus geworden? Gevelrenovatie Rijnmond is al 25 jaar DE vakman voor de renovatie en reiniging van uw gevels. Wij zorgen ervoor zorgen dat uw gevel er weer als nieuw uit komt te zien. Vele woningen in Berkel en Rodenrijs hebben in de loop der jaren hun gevels door ons laten renoveren. Deze gevels verkeren hierdoor weer in een optimale conditie.

Gevelrenovatie Berkel en Rodenrijs

Gevelrenovatie en metselwerk

Op het moment dat we een gevelrenovatie in Berkel en Rodenrijs uitvoeren gaan we grondig te werk. Dit terwijl we aan de andere kant heel nauwkeurig werken om beschadigingen te voorkomen. We zorgen er bij het verwijderen van de oude voegen voor dat we geen beschadigingen aanbrengen aan de rest van het metselwerk. Na het verwijderen van de oude voegen zullen we de gevel altijd grondig reinigen. De nieuwe voegen zullen hierdoor optimaal hechten. Op die manier zijn de gevelrenovatieprojecten die wij o.a. Berkel en Rodenrijs hebben uitgevoerd van zeer hoge kwaliteit. Uw gevel ziet er weer uit als nieuw en zal weer jaren mee kunnen gaan.

Foto’s gevelrenovatie in Berkel en Rodenrijs

Klik op één van de afbeeldingen van dit gevelrenovatie project aan de Raadhuislaan 40 in Berkel en Rodenrijs voor een vergroting van de foto.

Werkzaamheden gevelrenovatie in Berkel en Rodenrijs

In Berkel en Rodenrijs heeft Gevelrenovatie Rijnmond aan de Raadhuislaan 40 voor een particuliere klant de vakkundige renovatie van de gevels gerealiseerd. De gevelrenovatie van deze woning omvatte o.a. het steigerwerk, uitslijpen, reinigen en stoomcleanen van de gevels voegwerk en het hydrofoberen / impregneren van de gevels na de gevelrenovatie. Voor de gevelrenovatie van deze vrijstaande woning in Berkel en Rodenrijs zijn de onderstaande werkzaamheden verricht:

Steigerwerk:

 • Montage en demontage van een vaste gevelsteiger.

Uitslijpwerk:

 • Het uitslijpen van de bestaande voegen.

Reinigen / Stoomcleanen:

 • aanbrengen van een reiniging pasta.
 • Geheel afspoelen onder een relatieve druk met schoon leidingwater met een watertemperatuur van 80 t/m 150 graden onder toevoeging van een vuilfraise.

Voegwerk:

 • Aanbrengen van nieuw voegwerk met een type voeg licht verdiept nagestreken.

Hydrofoberen / impregneren:

 • Het beschermen en conserveren van alle geveldelen tegen vocht. Methode vloeiend.

Ook uw gevels laten renoveren?

Vraag een gratis intake-gesprek aan of bel ons geheel vrijblijvend op nummer 010 – 44 22 477

Onze specialisaties
Veel gezocht
Professioneel voegwerk

Het aanbrengen van nieuw voegwerk bij het renoveren van gevels door specialisten van Gevelrenovatie Rijnmond.

  Bel mij terug voor een afspraak:

  Gevelrenovatie Rijnmond is aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Voegwerken.

  Vereniging Nederlandse Voegwerken

  © Copyright 2022 Gevelrenovatie Rijnmond

  Website design & ontwikkeling GBdesign