Renovatie, onderhoud en reiniging van gevels en daken door vakmensen!

Bel 010 - 44 22 477

Voegen en metselwerk Capelle aan den IJssel

Moet het voegwerk van uw woning in Capelle aan den IJssel vervangen worden? Heeft uw woning veel groene aanslag op de gevel, is het metselwerk beschadigd of zijn de voegen poreus geworden? Gevelrenovatie Rijnmond is al 25 jaar DE vakman voor de renovatie en reiniging van uw gevels. Wij zorgen ervoor zorgen dat uw gevel er weer als nieuw uit komt te zien. Voor vele woningen in Capelle aan den IJssel hebben wij in de afgelopen decennia de gevels gerenoveerd waardoor deze gevels weer bestand zijn tegen ons gure weer klimaat.

Ambachtelijk voegwerk: voegen en metselwerk Capelle aan den IJssel

Gevelrenovatie en metselwerk

Op het moment dat we een gevelrenovatie in Capelle aan den IJssel uitvoeren gaan we grondig te werk, terwijl we om beschadigingen te voorkomen aan de andere kant heel nauwkeurig werken. We zorgen er bij het verwijderen van de oude voegen voor dat we geen beschadigingen aanbrengen aan de rest van het metselwerk. Na het verwijderen van de oude voegen zullen we de gevel altijd grondig reinigen. De nieuwe voegen zullen hierdoor zeer stevig hechten. Op die manier zijn de gevelrenovatieprojecten die wij in Rotterdam e.o. hebben uitgevoerd van zeer hoge kwaliteit. Uw gevels zien er weer uit als nieuw en kunnen er weer jaren tegen.

Foto’s gevelrenovatie in Capelle aan den IJssel

Klik op één van de afbeeldingen van dit gevelrenovatie project van de woningen aan de Dorpsstraat 48 t/m 54 in Capelle aan den IJssel voor een vergroting van de foto.

Werkzaamheden gevelrenovatie in Capelle aan den IJssel

Voor vier particuliere woningen in Capelle aan den IJssel heeft Gevelrenovatie Rijnmond zowel de renovatie als de reiniging van de gevels gerealiseerd. De gevelrenovatie van deze woningen omvatte o.a. het steigerwerk, uitslijpen / uithakken van de oude voegen, reparatiemetselwerk, reinigen en stoomcleanen van de gevels, aanbrengen van nieuw voegwerk en het hydrofoberen / impregnerenvan van de gevels na de gevelrenovatie. Voor het renoveren en reinigen van de gevels van deze woning in Capelle aan den IJssel heeft gevelrenovatie Rijnmond de volgende werkzaamheden verricht:

Steigerwerk:

 • Montage en demontage van de steigers.

Uithakwerk:

 • Het uithakken van de bestaande voegen.

Reparatiemetselwerk:

 • Aanbrengen van nieuw metselwerk zoals in het oude bestaande metselverband met een bijpassende steen.

Reinigen:

 • Reinigen / stoom cleanen van de geveldelen onder een relatieve druk met schoon leiding water met een water temperatuur van 60 tot 150 graden Celsius.

Voegwerk:

 • Aangebracht van nieuw voegwerk, in de traditionele stijl met een type voeg in snijwerk.

Hydrofoberen / impregneren:

 • Beschermen en conseveren van de geveldelen tegen vocht.

Meer weten over het opnieuw voegen van uw gevel?

Wilt u ook weten wat Gevelrenovatie Rijnmond voor u kan betekenen en wat onze gevelrenovatie diensten inhouden? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.

U kunt ook een gratis intake-gesprek aanvragen.
Bel ons geheel vrijblijvend 010 – 44 22 477

Onze specialisaties
Veel gezocht
Professioneel voegwerk

Het aanbrengen van nieuw voegwerk bij het renoveren van gevels door specialisten van Gevelrenovatie Rijnmond.

  Bel mij terug voor een afspraak:

  Gevelrenovatie Rijnmond is aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Voegwerken.

  Vereniging Nederlandse Voegwerken

  © Copyright 2022 Gevelrenovatie Rijnmond

  Website design & ontwikkeling GBdesign