Renovatie, onderhoud en reiniging van gevels en daken door vakmensen!

Bel 010 - 44 22 477

Gevelrenovatie Rijnmond

Renovatiebedrijf voor totaalonderhoud van woningen en gebouwen

Gevelrenovatie Rotterdam-Rijnmond is gespecialiseerd in renovatie, reiniging, onderhoud en restauratie van gevels, daken en schoorstenen van bedrijfspanden, VVE’s, overheidsgebouwen, monumenten en particulieren woningen.
Bij gevel en dakrenovatie worden aangetaste en/of vervuilde gevels en daken door ons in de originele staat teruggebracht.

Gevelrenovatie bedrijf Rotterdam Rijnmond

 

Werkgebied Gevelrenovatie Rijnmond

Gevelrenovatie Rijnmond is al 25 jaar gespecialiseerd in de renovatie en reiniging van woningen en gebouwen en heeft daarnaast ruime ervaring in het renoveren en reinigen van monumentale panden waar zeer strenge regels voor gelden. Wij beheersen hierdoor alle aspecten van het vak zoals reinigen, zandstralen, uithakken, voegen, impregneren etc. van uw gevels en muren.

Uiteraard zijn er vele renovatiebedrijven actief in en rond Rotterdam, bij Gevelrenovatie Rijnmond bent u er echter van verzekerd dat de renovatiewerkzaamheden vakkundig wordt uitgevoerd. Veel schade aan panden blijkt namelijk te zijn veroorzaakt door het onjuist renoveren en reinigen van gevels.
Ons werkgebied is de regio Rijnmond. Vele particuliere en zakelijke klanten hebben de hoge kwaliteit die wij als renovatiebedrijf leveren inmiddels al ervaren. Een groot deel van onze renovatieprojecten is o.a. verzorgd in de plaatsen:Rotterdam, Schiedam, Ridderkerk, Delft, Spijkenisse, Vlaardingen, Hendrik-Ido-Ambach, Rhoon, Berkel en Rodenrijs,Krimpen aan den IJssel, Overschie, Capelle aan den IJssel, Heerjansdam, Zwijndrecht en Barendrecht.

Een greep uit onze renovatie werkzaamheden

Hieronder vind u een aantal foto’s van de door Gevelrenovatie Rijmond verrichte renovatie werkzaamheden. Deze foto’s zijn slechts een greep uit de vele gevel en dak renovatie en reinigingsprojecten die wij in Rotterdam-Rijnmond hebben uitgevoerd. Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting van de foto.

Ervaren renovatiebedrijf

De specialisten van Gevelrenovatie Rijnmond gaan bij het renoveren, reinigen en onderhoud van uw gevels uiterst zorgvuldig te werk.
Door duidelijke afspraken waarbij de wensen van de klant centraal staan, leveren wij keer op keer vakwerk af. Schroom dus niet en neem gerust contact met ons op zodat ook u straks een gevel heeft die gezien mag worden.

U kunt ook een gratis intake-gesprek aanvragen.
Bel ons geheel vrijblijvend 010 – 44 22 477

Neem contact op

Heeft uw vragen of wilt u een persoonlijk gesprek met ons? Bel of mail ons dan gerust.

 • Stuur ons een e-mail
 • Bel ons
info@gevelrenovatierijnmond.nl
of
010 - 44 22 477
Offerte aanvragen

Wilt u direct een prijsopgave voor de vakkundige renovatie van uw gevels?

Ja, ik wil een prijsopgave

Onze specialisaties
Veel gezocht
Professioneel voegwerk

Het aanbrengen van nieuw voegwerk bij het renoveren van gevels door specialisten van Gevelrenovatie Rijnmond.

  Bel mij terug voor een afspraak:

  Gevelrenovatie Rijnmond is aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Voegwerken.

  Vereniging Nederlandse Voegwerken

  © Copyright 2024 Gevelrenovatie Rijnmond

  Website design & ontwikkeling GBdesign