Renovatie, onderhoud en reiniging van gevels en daken door vakmensen!

Bel 010 - 44 22 477

Gevelonderhoud

Gevelonderhoud is van groot belang voor de staat van uw woning of bedrijfspand. Het verwaarlozen van het onderhoud aan uw gevel kan lekkage en scheuren in de gevel tot gevolg hebben.
Met ruim 25 jaar ervaring is Gevelrenovatie Rijmond uw partner op het gebied van gevelonderhoud.
Onze gevelwerken omvatten: gevelrenovatie, gevelrestauratie, gevelreiniging , zandstralen, voegwerken, metselwerken,schilderwerken, betonreparatie en impregneren.
Op vakkundige wijze onderhouden wij de buitengevel waardoor deze er weer als nieuw uitziet.

Gevelonderhoud: onderhoud aan uw gevel voorkomt lekkage en scheuren in de gevel.

Een woning of bedrijfspand wordt met een goed onderhouden gevel weer een visitekaartje.

Gevelonderhoud voor particulieren en bedrijven

Gevelrenovatie Rijmond verricht zijn gevelwerken zowel voor particulieren als voor bedrijven.
Ons werkgebied is de regio Rijnmond. Gevelonderhoud en alles wat daarbij komt kijken is door ons o.a. verzorgd in de plaatsen: Rotterdam, Schiedam, Delft, Ridderkerk, Barendrecht, Vlaardingen, Zwijndrecht en Spijkenisse.

Foto’s gevelonderhoud Rotterdam-Rijnmond

Hieronder vind u een greep uit de gevelonderhoudsprojecten die wij in Rotterdam-Rijnmond hebben uitgevoerd. Klik op één van de afbeeldingen een vergroting van de foto.

Kijkt u om een goed beeld te krijgen van onze gevelonderhoud diensten eens naar onze referenties.

Gevelreiniging of voegwerk herstellen

Door het weerklimaat in ons land staan uw gevel en zijn voegen onder voortdurende druk. Baksteen en metsel- en voegspecie zijn natuurlijke materialen en zullen door weersinvloeden vervuilen en uiteindelijk worden aangetast. Afhankelijk van de staat waarin uw gevels zich bevinden zal dus moeten worden bepaald of het reinigen en impregneren van de gevel voldoende is voor het onderhoud van uw gevels.

Indien de voegen van uw gevel in goede staat verkeren is het reinigen van de gevel (wat veelal gebeurt door het zandstralen van de gevel) de eerste stap. Na het uitvoeren van gevelreiniging is het vrijwel altijd noodzakelijk om de gereinigde gevel te impregneren (hydrofoberen).
Dit hydrofoberen voorkomt snelle veroudering en aantasting. Ook bij vochtproblemen kan impregneren vaak een oplossing zijn.

Bij een groot aantal van de te onderhouden gevels is de staat van de voegen niet voldoende om te volstaan met het reinigen en impregneren van de gevel. In dit geval is het geheel of gedeeltelijk uitslijpen of uithakken van de voegen om deze daarna te herstellen de oplossing.
Door het renoveren van het voegwerk te combineren met het stralen van de buiten muren is uw woning of bedrijfspand daarna weer als nieuw.

Meer weten over het onderhoud van uw gevel?

Wilt u ook weten wat Gevelrenovatie Rijnmond voor u kan betekenen en wat onze gevelonderhoud diensten inhouden? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.

U kunt ook een gratis intake-gesprek aanvragen.
Bel ons geheel vrijblijvend 010 – 44 22 477

Onze specialisaties
Veel gezocht
Professioneel voegwerk

Het aanbrengen van nieuw voegwerk bij het renoveren van gevels door specialisten van Gevelrenovatie Rijnmond.

    Bel mij terug voor een afspraak:

    Gevelrenovatie Rijnmond is aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Voegwerken.

    Vereniging Nederlandse Voegwerken

    © Copyright 2024 Gevelrenovatie Rijnmond

    Website design & ontwikkeling GBdesign