Renovatie, onderhoud en reiniging van gevels en daken door vakmensen!

Bel 010 - 44 22 477

Gevelreiniging

Onder gevelreiniging verstaat men het reinigen van gevels van woningen en gebouwen. Door de tand des tijds en graffiti en kan het aanzicht van woningen en gebouwen worden beschadigd. Deze aanslag kan door gevelreiniging worden verwijderd op 3 manieren: stoom cleanen, chemische reiniging en zandstralen.
Welke gevelreinigingstechniek het beste kan worden toegepast bij uw gevel is afhankelijk van de ondergrond, en de mate van vervuiling.

Gevelreiniging: Reinigen gevels d.m.v. stoomcleanen.

Foto’s gevelreiniging

Hieronder vind u een greep uit de gevelreinigingsprojecten die wij in Rotterdam-Rijnmond hebben uitgevoerd. Klik op één van de afbeeldingen een vergroting van de foto.

Vakkundige gevelreiniging

Bij het reinigen van gevels is het van groot belang dat dit vakkundig gebeurt. Gevelreiniging maakt gevels fris maar indien de reiniging niet juist wordt toegepast rijst de vraag of de gevel hier wel gezonder van wordt. Veel schade aan panden blijkt namelijk te zijn veroorzaakt door het onjuist reinigen van gevels.

Gevelrenovatie Rijnmond is al 25 jaar gespecialiseerd in gevelreiniging en gevelrenovatie en heeft daarnaast ruime ervaring in het renoveren en reinigen van monumentale panden waar zeer strenge regels voor gelden. Uiteraard zijn er vele gevelreinigingsbedrijven actief in en rond Rotterdam, bij gevelrenovatie Rijnmond bent u er echter van verzekerd dat uw gevel vakkundig wordt gereinigd.

Meer foto’s van onze gevelreinigingsprojecten

Hieronder vind nog een aantal foto’s van de door Gevelrenovatie Rijnmond uitgevoerde gevelreinigingsprojecten . Klik op één van de afbeeldingen een vergroting van de foto.

Meer informatie over het reinigen van uw gevels

Wilt u meer weten over gevelreiniging d.m.v.: stoom cleanen, chemische reiniging of zandstralen? Neemt gerust contact met ons op zodat wij u verder kunnen informeren over onze werkwijze bij het reinigen van uw gevels.

U kunt ook een gratis intake-gesprek aanvragen.
Bel ons geheel vrijblijvend 010 – 44 22 477

Onze specialisaties
Veel gezocht
Professioneel voegwerk

Het aanbrengen van nieuw voegwerk bij het renoveren van gevels door specialisten van Gevelrenovatie Rijnmond.

    Bel mij terug voor een afspraak:

    Gevelrenovatie Rijnmond is aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Voegwerken.

    Vereniging Nederlandse Voegwerken

    © Copyright 2024 Gevelrenovatie Rijnmond

    Website design & ontwikkeling GBdesign