Renovatie, onderhoud en reiniging van gevels en daken door vakmensen!

Bel 010 - 44 22 477

Metselwerk

U kunt bij ons terecht voor al uw soorten metselwerk, zowel als onderdeel van een gevelrenovatie als voor nieuwbouw/aanbouw. Bij renovatie en restauratie metselwerkzaamheden is het van belang dat het nieuwe metselwerk perfect aansluit bij het oude. De vakkennis en ervaring van de metselaar en de keuze van de steensoort en bouwstijl bepalen hierbij het uiteindelijke resultaat. Gevelrenovatie Rijnmond gebruikt hierbij traditionele bouwmaterialen waardoor het verschil minimaal zal zijn. De materiaal keuze bij het metselwerk is dus van groot belang.

Metselwerken: vakkundig metselwerk Rotterdam

Het vervangen van schoorstenen bij een dakrenovatie, het herstellen van scheuren in uw metselwerk en het herstellen en volledig vervangen van gevels valt ook onder deze werkzaamheden.

Scheuren in metselwerk

Scheuren in metselwerk kunnen tal van oorzaken hebben waaronder: problemen met de fundering, een foute dakconstructie, temperatuurverschillen en een gewijzigd gebruik van het gebouw. Voor de eigenaar van een gebouw zijn scheuren reden tot zorg doordat de veiligheid afneemt door scheuren in de muur. Bovendien wordt door het gescheurde metselwerk aan de esthetische kwaliteit van het gebouw afbreuk gedaan en is er een verhoogde kans op vochtinslag in de muren.
Reden genoeg om bij scheurvorming in uw metselwerk direct maatregelen te nemen. Het laten herstellen van uw metselwerk is werk voor vakmensen. Of het nou om metselwerk gaat bij scheuren in een gevel, het metselen van een klein muurtje of een hele gevel Gevelrenovatie Rijnmond staat voor u klaar.

Foto’s metsel werkzaamheden door gevelrenovatie Rijnmond

Hieronder ziet u een aantal foto’s van de metselwerkzaamheden die door de vakmensen Gevelrenovatie Rotterdam-Rijnmond zijn uitgevoerd.
Klik op één van de afbeeldingen een vergroting van de foto.

Meer informatie over onze metsel werkzaamheden?

Wilt u meer weten over de metselwerkzaamheden van Gevelrenovatie Rijnmond? Neemt gerust contact met ons op zodat wij u verder kunnen informeren over onze werkwijze bij renovatie en restauratie metselwerk.

U kunt ook een gratis intake-gesprek aanvragen.
Bel ons geheel vrijblijvend 010 – 44 22 477

Onze specialisaties
Veel gezocht
Professioneel voegwerk

Het aanbrengen van nieuw voegwerk bij het renoveren van gevels door specialisten van Gevelrenovatie Rijnmond.

    Bel mij terug voor een afspraak:

    Gevelrenovatie Rijnmond is aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Voegwerken.

    Vereniging Nederlandse Voegwerken

    © Copyright 2024 Gevelrenovatie Rijnmond

    Website design & ontwikkeling GBdesign