Renovatie, onderhoud en reiniging van gevels en daken door vakmensen!

Bel 010 - 44 22 477

Voegbedrijf / voegwerk Rotterdam

U wilt uw voegwerk laten vervangen door een ervaren voegbedrijf?

Gevelrenovatie Rijnmond is een ervaren voegbedrijf, kan bouwen op meer dan 25 jaar ervaring en beheerst naast vervangen van uw voegwerk alle overige werkzaamheden rond een gevelrenovatie. Ons werkgebied is de regio Rijnmond. Gevelrenovatie is door ons verzorgd in de plaatsen: Rotterdam, Schiedam, Delft, Ridderkerk, Barendrecht, Vlaardingen,Zwijndrecht en Spijkenisse.
Naast voegwerk kunt u bij Gevelrenovatie Rijnmond dus ook terecht voor: gevelrenovatie, gevelreiniging, dakrenovatie, gevelonderhoud, hydrofoberen, gevel impregneren, betonreparatie, metselwerk, lood en zinkwerk, etc.

Voegbedrijf voor vakkundig voegwerk in Rotterdam e.o.

Ervaren voegbedrijf

Het uithakken van voegen wordt de oude voeg tussen de stenen verwijderd. Het uithakken van de voegen gebeurt met een pneumatische (werkt met luchtdruk) hakhamer. Deze hakhamer is aangesloten op een grote compressor die de hamer onder hoge druk krachtig laat slaan. Het voegwerk dient hierbij vierkant tot aan de gezonde metselspecie uitgehakt te worden. Het uithakken dient zeer nauwkeurig te worden uitgevoerd om beschadigingen aan het bestaande metselwerk te voorkomen. Een voegbedrijf met veel ervaring en ervaren vakmensen is dus van groot belang.

Uithakken of uitslijpen van voegen?

Naast het uithakken van de voeg kan voor het verwijderen van voegen ook gekozen worden voor het uitslijpen van de voeg. Het uithakken heeft als voordeel dat het minder tijd kost en minder stof veroorzaakt dan uitslijpen.
De keuze van het uithakken en/of slijpen is bij iedere voeg weer anders en wordt bepaald door het bestaand voegwerk en de steensoort van de gevel.
Door bij het uithakken en/of slijpen afzuigapparatuur te gebruiken dit stofvrij tevens milieuvriendelijk gedaan worden.
Het doormiddel van uithakken verwijderen van de voegen is meestal het eerste onderdeel van een gevelrenovatie. Na het uithakken van de voegen kan begonnen worden aan de Gevelreiniging of het aanbrengen van nieuw voegwerk.

Contact

Woont u in de omgeving van Rotterdam en wilt u meer informatie over het vervangen van uw voegwerk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Neem contact op

Heeft uw vragen of wilt u een persoonlijk gesprek met ons? Bel of mail ons dan gerust.

 • Stuur ons een e-mail
 • Bel ons
info@gevelrenovatierijnmond.nl
of
010 - 44 22 477
Offerte aanvragen

Wilt u direct een prijsopgave voor de vakkundige renovatie van uw gevels?

Ja, ik wil een prijsopgave

Onze specialisaties
Veel gezocht
Professioneel voegwerk

Het aanbrengen van nieuw voegwerk bij het renoveren van gevels door specialisten van Gevelrenovatie Rijnmond.

  Bel mij terug voor een afspraak:

  Gevelrenovatie Rijnmond is aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Voegwerken.

  Vereniging Nederlandse Voegwerken

  © Copyright 2024 Gevelrenovatie Rijnmond

  Website design & ontwikkeling GBdesign