Renovatie, onderhoud en reiniging van gevels en daken door vakmensen!

Bel 010 - 44 22 477

Gevelrenovatie Barendrecht

Is uw woning in Barendrecht toe aan een gevelrenovatie? Heeft uw woning veel groene aanslag op de gevel, of is het voegwerk poreus geworden? Gevelrenovatie Rijnmond is al 25 jaar DE vakman voor de renovatie en reiniging van uw gevels. Wij zorgen ervoor zorgen dat uw gevel er weer als nieuw uit komt te zien. Voor vele woningen in gemeente Barendrecht hebben wij in de loop der jaren de gevels gerenoveerd waardoor deze gevels weer in een optimale conditie verkeren.

Gevelrenovatie Barendrecht

Gevelrenovatie en metselwerk

Op het moment dat we een gevelrenovatie uitvoeren gaan we grondig te werk, terwijl we om beschadigingen te voorkomen aan de andere kant heel nauwkeurig werken. We zorgen er bij het verwijderen van de oude voegen voor dat we geen beschadigingen aanbrengen aan de rest van het metselwerk. Na het verwijderen van de oude voegen zullen we de gevel altijd grondig reinigen. De nieuwe voegen zullen hierdoor zeer stevig hechten. Op die manier zijn de gevelrenovatieprojecten die wij in Barendrecht hebben uitgevoerd van zeer hoge kwaliteit. Uw gevel ziet er weer uit als nieuw en kan er weer jaren tegen.

Foto’s gevelrenovatie in Barendrecht

Klik op één van de afbeeldingen van dit gevelrenovatie project aan de Zuidersingel 2 t/m 44 te Barendrecht voor een vergroting van de foto.

Werkzaamheden gevelrenovatie in Barendrecht

Aan de Zuidersingel 2 t/m 4 in Barendrecht heeft Gevelrenovatie Rijnmond de vakkundige renovatie van de gevels van een van het appartementencomplex gerealiseerd. De gevelrenovatie van deze appartementen omvatte o.a. het steigerwerk, plaatsen hoogwerker, uitslijpen voegen, reinigen van de gevels en het opnieuw voegen van de gevels. Voor dit project zijn de onderstaande werkzaamheden aan de woning verricht:

Steigerwerk:

 • Montage en demontage van een vaste gevelsteiger en rolsteigers.
 • Plaatsen van een hoogwerker.

Uitslijpwerk:

 • Het uitslijpen van de bestaande voegen.

Reinigen:

 • Het reinigen / stoomcleanen van de geveldelen onder een relatieve druk met een watertemperatuur van 60 tot 150 graden Celsius en onder toevoeging van een vuil fraise.

Voegwerk:

 • Aanbrengen van nieuw voegwerk met een type voeg – platvol nagestreken met VH – 35 ( voeghardheid klasse 35 ) volgens bestek / behandelplan.

Meer weten over het renoveren van uw gevel?

Wilt u ook weten wat Gevelrenovatie Rijnmond voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.

U kunt ook een gratis intake-gesprek aanvragen.
Bel ons geheel vrijblijvend 010 – 44 22 477

Onze specialisaties
Veel gezocht
Professioneel voegwerk

Het aanbrengen van nieuw voegwerk bij het renoveren van gevels door specialisten van Gevelrenovatie Rijnmond.

  Bel mij terug voor een afspraak:

  Gevelrenovatie Rijnmond is aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Voegwerken.

  Vereniging Nederlandse Voegwerken

  © Copyright 2024 Gevelrenovatie Rijnmond

  Website design & ontwikkeling GBdesign