Renovatie, onderhoud en reiniging van gevels en daken door vakmensen!

Bel 010 - 44 22 477

Gevelrenovatie Ridderkerk

Is uw woning in Ridderkerk toe aan een gevelrenovatie? Heeft uw woning veel aanslag op de gevel, of is het voegwerk poreus geworden? Gevelrenovatie Rijnmond is al 25 jaar DE vakman voor de renovatie en reiniging van uw gevels. Wij zorgen ervoor zorgen dat uw gevel er weer als nieuw uit komt te zien. Vele woningen in Ridderkerk hebben in de loop der jaren hun gevels door ons laten renoveren. Deze gevels verkeren hierdoor weer in een optimale conditie.

Gevelrenovatie in Ridderkerk

Gevelrenovatie en metselwerk

Op het moment dat we een gevelrenovatie in Ridderkerk uitvoeren gaan we grondig te werk. Dit terwijl we aan de andere kant heel nauwkeurig werken om beschadigingen te voorkomen. We zorgen er bij het verwijderen van de oude voegen voor dat we geen beschadigingen aanbrengen aan de rest van het metselwerk. Na het verwijderen van de oude voegen zullen we de gevel altijd grondig reinigen. De nieuwe voegen zullen hierdoor optimaal hechten. Op die manier zijn de gevelrenovatieprojecten die wij hebben uitgevoerd van zeer hoge kwaliteit. Uw gevels zien er weer uit als nieuw en zullen weer jaren mee kunnen gaan.

Foto’s gevelrenovatieproject in Ridderkerk

Klik op één van de afbeeldingen van dit gevelrenovatie project aan de Witbloemstraat 18 in Ridderkerk voor een vergroting van de foto.

Werkzaamheden gevelrenovatie in Ridderkerk

In Ridderkerk heeft Gevelrenovatie Rijnmond aan de Witbloemstraat 18 voor een particuliere klant de vakkundige renovatie van de gevels gerealiseerd. De gevelrenovatie van deze woning omvatte o.a. het steigerwerk, uitslijpen, reinigen en stoomcleanen van de gevels voegwerk en het hydrofoberen / impregneren van de gevels na de gevelrenovatie. Voor de gevelrenovatie van deze hoekwoning zijn de onderstaande werkzaamheden verricht:

Steigerwerk:

 • Montage en demontage van de steigers.

Uithakken en metselwerk:

 • Uithakken van de bestaande voegen.
 • Reparatie metselwerk.

Reinigen / Stoomcleanen:

 • Geheel afspoelen onder een relatieve druk met schoon leidingwater met een watertemperatuur van 80 t/m 150 graden onder toevoeging van een vuilfraise.

Voegwerk:

 • Aanbrengen van nieuw voegwerk met een type voeg – platvol nagestreken.

Hydrofoberen / impregneren:

 • Hydrofoberen / impregneren van de geveldelen.
 • Reinigen van het pannendak.

Ook uw gevels laten renoveren?

Vraag een gratis intake-gesprek aan of bel ons geheel vrijblijvend op nummer 010 – 44 22 477

Onze specialisaties
Veel gezocht
Professioneel voegwerk

Het aanbrengen van nieuw voegwerk bij het renoveren van gevels door specialisten van Gevelrenovatie Rijnmond.

  Bel mij terug voor een afspraak:

  Gevelrenovatie Rijnmond is aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Voegwerken.

  Vereniging Nederlandse Voegwerken

  © Copyright 2024 Gevelrenovatie Rijnmond

  Website design & ontwikkeling GBdesign